Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV NJEGOVOG ŽIVOTA

FOTO Navijači su pokrenuli akciju, ali ona je razlog zašto Livaja ostaje u Hajduku!

Foto: Instagram
1/5
09.06.2021.
u 19:17

Zajedno su sedam godina i imaju petogodišnju kćerku Elizabet te odnedavno i sina Lorenza. Rodio se u veljači ove godine i oboje su željeli da to bude u Splitu.

Marko Livaja ostao je u Hajduku i time usrećio vojsku navijača koja ga je "vrbovala" na takav potez, no u pozadini njegove odluke o igranju još minimalno jedne sezone u Splitu ipak je njegova supruga Iris Rajčić.

Zajedno su sedam godina i imaju petogodišnju kćerku Elizabet te odnedavno i sina Lorenza. Rodio se u veljači ove godine i oboje su željeli da to bude u Splitu. A sad očito žele graditi u Hrvatskoj budućnost.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Iako je zvijezda Hajduka imala ponuda u inozemstvu, unosnijih no one u Splitu, presudile su emocije. Ne samo prema "biloj boji" nego i suprugi, bivšoj manekenki i aktualnoj fitness trenerici, koja je navijala za ostanak kod kuće. Naravno, navijači su i njoj zahvalni, što je potvrdila na Instagramu.

- Pozdrav iris. Kad god ti bude trebalo ići u dućan, slobodno se javi. Ma što god ti bude trebalo, od usisavanja pa do popravaka mašina, bojlera i sličnih stvari. U bilo koje doba dana i noći - jedna je od poruka na kojoj se Iris zahvalila.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije