Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN POTEZ

FOTO Navijač Hajduka prekrio grb HNS-a s fotografijom kapetana Marka Livaje

Ploče: Jadran LP i Hajduk sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Zvonimir Barisin/PIXSELL
31.10.2023.
u 18:04

Jedan navijač bijelih imao je neobičan redizajn dresa hrvatske nogometne reprezentacije

Nogometaši Hajduka, koji su osvojili Hrvatski kup posljednje dvije sezone, u osmini finala ovog natjecanja svladali su u gostima Jadran Luka Ploče 2-0 (0-0). Hajduk se mučio kako probiti domaćeg trećeligaša, briljirao je vratar Jadrana LP Kalac, a na kraju je utakmicu prelomio David Martić koji je u 73. minuti dao autogol. Na samom kraju, u 92. minuti, Emir Sahiti je dao gol za 2-0.

GALERIJA Hajduk dobio Jadran u Kupu

Ploče: Jadran LP i Hajduk sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/23

Poslije zadnjeg sučevog zvižduka nastao je pravi kaos na terenu u Pločama. Sa svih strana uletjeli su navijači Hajduka koji su tražili dresove igrače Hajduka i naravno autograme, a najtraženija osoba bio je kapetan bijelih Marko Livaja. 

Napadača Hajduka mnogi su tražili za fotografiju, a oko njega je bio i jedan navijač u dresu hrvatske nogometne reprezentacije, no napravio je neke preinake na kockastom dresu.

VEZANI ČLANCI:

Navijač Hajduka je na grb HNS-a stavio grb Hajduka s likom Marka Livaje koji se nedavno oprostio od reprezentacije pod dosta nerazjašnjenim okolnostima. 

Komentara 8

BJ
bjmaro
23:00 31.10.2023.

Ima dosta članaka o Hajduku.Vjerojatno u Splitu imate najviše čitatelja pa mi je to razumljivo

PE
Pendrek57
19:22 31.10.2023.

Koji primtivizam s tim Livajom.

ST
staromlad
18:41 31.10.2023.

kako inovativno i pametno, da mi je znat kako se zove lik ili likovi koji su započeli ovu cijelu kampanju s Livajom... Po medijskom ozračju, a onda i u dijelu javnosti ispada kao da Livaja samo što ne lebdi nad zemljom, eto, samo što nije nominiran za ballon de oro, zabija kao Ronaldo, trči kao Kante itd. Ne znam što će biti s klubom kada Livaja iz ovih ili onih razloga neće moći igrati duže vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije