Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA TRANSFORMACIJA

FOTO Natalija pokazala kako je izgledala s 14, nitko ne vjeruje da je to ista djevojka!

Instagram
30.03.2021.
u 12:12

Na svome Instagramu ostavlja bez daha jer ne izgleda kao većina djevojaka njenih godina.

Natalija Kuznjecova (29) krenula je u teretanu kada je imala 14 godina. Otprilike kao dosta djevojaka koje se krenu baviti sportom. Ipak, ova Ruskinja nije stala na rekreaciji. 

Naime, Natalija je powerliftkinja iz grada Chita. 

Na svome Instagramu ostavlja bez daha jer ne izgleda kao većina djevojaka njenih godina. 

Mišiće koje ona ima nema niti većina muškaraca. 

Natalija je jednostavno - nadmoćna. 

A kako i ne bi bila kada danas teži oko 100 kg, a opseg bicepsa joj je impresivnih 49 cm i jedna je od najjačih žena na svijetu.


- Baš kao i svi ostali, i ja sam prvo otišla u teretanu bez željenog cilja, ali nakon tri mjeseca trener me pitao želim li sudjelovati u natjecanju u bodybuildingu. Do 15. godine bila sam prvakinja u svojoj regiji - rekla je Kuznjecova, prenosi Daily Mail.

Istaknula je i kako joj je trener još u školi pomogao da krene tim putem. Postala je jedna od najpoznatijih žena u svijetu bodybuildinga, drži brojne rekorde, do danas je Kuznjecova osvojila nekoliko prvenstava. Bila je prvakinja 2014. na Kupu Euroazije u Vologdi u Rusiji i prvakinja 2015. na Kupu Istočne Europe (GPA).

Komentara 6

SA
sargu123
14:58 30.03.2021.

Jezivo što je napravila od sebe. Naša Natalija je komad a ne ovo!

Avatar Jopa
Jopa
15:10 30.03.2021.

Redovita frik rubrika, hvala na tome..😎

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
15:03 30.03.2021.

Ova i Maras bi bili baš dobar par

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije