Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK VESELO
Povratak na članak

FOTO Lokomotiva se jednom objavom narugala Hajduku zbog učestalih žalbi na suce

Prvoligaš s Kajzerice odlučio se našaiti fotografijom na Twitteru, bocnuli su Splićane zbog novih protesta na račun suđenja

Komentari 3

VK
vječni krojf
11:09 01.02.2023.

Kada mi netko spomene Livaju ja ga imam u sjećanju ovako kako je ovdje na slici.Tu je tajna zašto nikada nije postao pravi igrač. Sada će neki odmah skočiti i reći da je najbolji u Hrvatskoj, je možda ali to je samo HNL-a.Mislava karoglana ili kako se već zove su one izjave u Koprivnici i poslije,koštale posla.Čak ni Hajduk nije htio zadržati takvog trenera koji traži u nebitnim stvarima uzroke poraza.Sto se tiče spominjanja Šolte na toj utakmici je potpuni promašaj. Taj sudar između njega i Livaje je vrlo čest u nogometu,ti je taj konjski poljubac ili njemački pferde kuss.

VL
OL
Oldmarinero
01:01 01.02.2023.

Uh zagrebački humor, ala "Jel me netko tražio"

VL
ST
sttipe
20:19 31.01.2023.

Javili se Neto profiteri Širkanove divizije...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.