Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO JE EMOTIVNO

FOTO Legendarni srpski sportaš otvorio dušu i posvetio trofej kćeri ubijenoj u beogradskom masakru

Foto: Branimir Bradarić
1/34
05.03.2024.
u 13:53

Rapid je u završnici Kupa bio bolji od momčadi Steaue s 3:1 u setovima, no Kobiljski je za Sportski žurnal priznao da su na putu do trofeja imali velikih problema.

Legendarni srpski odbojkaš Dragan Kobiljski danas je trener rumunjskog Rapida iz Bukurešta s kojim je osvojio rumunjski Kup, a veliku pobjedu posvetio je kćeri Emi, koja je ubijena u krvavom pohodu Koste K. u beogradskoj osnovnoj školi Vladislava Ribnikara prošle godine.

GALERIJA Zajecova lista: Neki ljudi na Dinamo gledaju kao na svoj plijen

1/7

Rapid je u završnici Kupa bio bolji od momčadi Steaue s 3:1 u setovima, no Kobiljski je za Sportski žurnal priznao da su na putu do trofeja imali velikih problema. 

– Mi smo se poprilično kasno okupili, imali smo velike probleme na startu, a Vinčić i From došli su na dan prve utakmice. U nastavku su se ozljede igrača nadovezivale jedna na drugu. Uza sve to, nosili smo breme favorita, nije bilo lako, a u Rumunjskoj je svake godine liga sve jača. Djelovalo je zabrinjavajuće – rekla je legenda Partizana i Zvezde. 

VEZANI ČLANCI:

Također, spomenutom mediju je poslao fotografije s velikog slavlja pa za jednu fotografiju dodao:

– Ovdje sam vikao: "Tko je s nama? Ema! – otkriva emotivni Kobiljski.

U krvavom pohodu 13-godišnjeg učenika u Beogradu život je izgubilo osmero djece i čuvar škole. 

 

Komentara 4

Avatar Moodleen
Moodleen
15:15 05.03.2024.

Lepo vas prosim, prestanite sa tim vašim opančarenjem, NE zanimaju nas vaši zapadni osmanlije. Fala

VI
virinvanizaćoška
14:50 05.03.2024.

Svašta.

PE
Pepsi
13:03 10.03.2024.

Zna li netko kada je postao legenda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije