Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DOBRODOŠLA U OBITELJ'

FOTO Kultni Toni Kukoč podijelio je prekrasnu vijest s javnosti: Rekla je da!

Instagram
15.04.2023.
u 20:26

Jedan od najboljih europskih košarkaša svih vremena danas obnaša funkciju posebnog savjetnika u NBA ligi

Legendarni hrvatski košarkaški reprezentativac i bivša zvijezda Chicago Bullsa, Toni Kukoč, na svom je Instagramu s obožavateljima podijelio sretnu obiteljsku vijest. Njegov sin Marin zaprosio je svoju djevojku koja je pristala udati se za njega, Toni još ima i kćerku Stelu, a najviše vremena provodi u Sjedinjenim Američkim Državama. 

- Pitao ju je i rekla je da! Dobrodošla u obitelj - napisao je Kukoč na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj se njegov sin nalazi sa svojom djevojkom koja na ruci ima zaručnički prsten.

Njegovi pratitelji i obožavatelji u velikom broju su čestitali na ovom važnom životnom događaju. 

Podsjetimo, danas 54-godišnji Kukoč je tri puta osvojio NBA prsten u dresu Chicaga, a nosio je i dresove Philadelphije, Atlante i Milwaukeeja. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije