Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV SPEKTAKL

FOTO Koja od njih će postati Miss sporta? Finalistice se okušale u pripremi jogurta!

Foto: Miss Sporta
1/15
06.07.2021.
u 17:00

- Poznati smo po najvećem broju voćnih jogurta i različitih kombinacija voća i orašastih namaza s jogurtom.

Drugog dana priprema za izbor Miss sporta Hrvatske, finaliste su provele na OPG imanju Milk Bar gdje ih je ugostio vlasnik Mario Krog.

- Vi ste onaj koji je sudjelovao u "Večeri za pet" - odmah je Maria prepoznala jedna od sportašica...

A Mario je djevojkama priredio nezaboravne minute. Prvo ih je iznenadio poslom. Naime, priredio je bale sijena koje je svaka sportašica morala posložiti na prikolicu od traktora. I sportašice su se sjajno snašle i sve je bilo posloženo za pet minuta.

Potom su hranile kravice, slikale se s jednomjesečnim telićem kojeg je gazda prozvao Mimi, igrale se s mačkama, a Mario ih ima čak 14.

Foto: Miss Sporta

One hrabrije okušale su se u košnji trave specijalnim strojem. Na kraju druženja svaka finalistica izradila je jogurt po vlastitoj želji.

- Poznati smo po najvećem broju voćnih jogurta i različitih kombinacija voća i orašastih namaza s jogurtom. Važno je napomenuti da se svi voćni jogurti rade od domaćih džemova od šećera i voća lokalnih proizvođača - rekao je Krog.

>>> Pogledajte kako je to izgledalo na castingu

Ključne riječi

Komentara 1

AD
adrian
18:12 08.07.2021.

Zaista mi nije namjera uvrijediti niti jednu ženu, no ovo mi zaista liči na prešetavanje golog mesa pred nekoliko napaljenih slinavih staraca koji će, kao, odabrati najljepši komad buta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije