Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČ, POLITIČAR, DIREKTOR...

FOTO Kaos u nogometu: Direktor kluba objavio vruće fotografije s novinarkom

Foto: Instagram
1/2
02.06.2021.
u 18:32

Ulijana i Murzagulov se poznaju već dugo, a na spornim fotografijama je novinarka u donjem rublju i u ljubavnom zanosu s direktorom UFE

Ruski nogomet trese veliki skandal. Naime, član uprave Ufe  Rostislav Murzagulov je objavio set provokativnih fotografija sa sportskom novinarkom Ulijanom Trigubčak i na Instagramu, što se nije svidjelo tamošnjim nogometnim čelnicima!

Ulijana i Murzagulov se poznaju već dugo, a na spornim fotografijama je novinarka u donjem rublju i u ljubavnom zanosu s direktorom Ufe.

Murzagulov, koji je inače predsjednik Upravnog odbora Ufe, poznat je i po tome što pjeva i bavi se politikom.

- Razumijem da će me mnogi osuditi zbog ovoga, vjerojatno više neću biti direktor kluba, ali ovo je pametna odluka - rekao je Murazgulov za ruske medije i dodao:

-  Ne želim biti grobar nogometa, ali ako misle da je problem u meni - onda u redu. Neka nađu nekog drugog tko zna kako raditi. Najbitnije je da nogomet ne pati. Ja neću biti izgubljen, nemam problem sa ponudama za posao.

Ulijana je isto objavila set spornih fotografija na svom profilu:

Ključne riječi

Komentara 6

AD
adminka
18:55 02.06.2021.

Direktor UEF-e ovak izgleda? Da to ipak nije neki naš Ercegovac? Mislim ono, ima čovjek prstenja kilo, lanac oko vrata dvi kile, raskrečio se macho i drži ju gle jednom rukom koliko je jak...ma taj je naš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije