Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INTERNETU OSVANULE PRVE FOTOGRAFIJE

FOTO Je li ovo novi dres vatrenih za Katar? Oglasili se iz HNS-a

Hrvatski reprezentativci zahvalili su se navijačima na tribini
Luka Stanzl/PIXSELL
25.07.2022.
u 09:35

Na društvenim mrežama procurile su fotografije 'novog ruha' hrvatske reprezentacije. Ako su navodi točni, ovo bi trebao biti prvi dres kockastih na zimskom Svjetskom prvenstvu.

Iako, naravno, ništa nije službeno, izgleda da je procurio novi dizajn dresa hrvatske reprezentacije u kojem bi izabranici Zlatka Dalića trebali krajem godine nastupati na svjetskoj smotri u dalekom Kataru.

Objavio ga je poznati portal Footy Headlines, inače stranica koja je usko  specijalizirana za nove garniture dresove i obično budu vrlo točni u prognozama.

 

 

Tehnički dobavljač već je tradicionalno nadaleko poznati Nike, dok će dresom dominirati prepoznatljive kockice koje su s godinama osvojile zemaljsku kuglu.

Službena prezentacija dresova bit će u rujnu kao uvod za oglede u Uefinoj Ligi nacija protiv Austrije u gostima i Danske na domaćem terenu. No, čini se da je Footy Headlines opet otkrio kako će izgledati nova oprema naše reprezentacije. 

– Kao i prije svakog velikog natjecanja, u medijima se pojavljuju različite verzije potencijalnog novog dresa hrvatske reprezentacije koje pojedinačno ne komentiramo. Veselimo se službenom predstavljanju novog dresa u rujnu, prije utakmica Lige nacija – rekli su nam iz nogometnog Saveza

 

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Ključne riječi

Komentara 8

UG
ugota
10:10 25.07.2022.

to su nase boje kockasti crven bijeli bravo

BE
bezvrijedanyugodinar
11:14 25.07.2022.

Zašto se uvjek mijenjaju oblik kockice i dresova za svako novi natjecanje, neka bude jedan odnosno dva (gostujući). Pogledaj Brazil, Argentinu, Meksiko..... uvjek imaju isti dres, jedino pobolšani materija kako tehnologija napreduje

HR
hr76
12:22 25.07.2022.

Super prva garnitura, još vratiti crni sretni dres kao drugu garnituru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije