Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL U BIH

FOTO Isplivale fotografije u kojima agent kupuje mjesto igraču u reprezentaciji: 'Moj mora bit' pozvan!'

09.09.2021.
u 09:50

O ovoj temi je govorio i dugogodišnji golman selekcije Asmir Begović, koji je izbornika Ivajla Peteva, čelnike FSBiH Vicu Zeljkovića i Zvjezdana Misimovića nazvao "kriminalcima"

Koika je moć nogometnih agenata nitko ne može točno procijeniti, ali jedno je sigurno - ona je ogromna. Često i navijači znaju dobaciti nekim igračima da igraju samo preko veze, nerijetko baš te - menadžerske.  Ovih se dana sličan skandal dogodio u susjednoj nam Bosni i Hercegovini. Naime, N1 televizija je objavila prepisku u kojoj se, navodno, jedan nogometni menadžer hvali kako je sredio svome klijentu mjesto u reprezentaciji.

Prema onome što stoji u prepisci, njegov je klijent imao obećanu priliku da igra na utakmici Bosna i Hercegovina - Kostarika, koja se igrala 27. ožujka ove godine. 

Agent je unaprijd znao da će njegov klijent igrati, a za to je, kaže, već bio dao i 'kaparu'. 

"Moj mora bit’ pozvan i mora branit’ prijateljsku 27.3. protiv Kostarike! Bar poluvrijeme! Tako sam dogovorio i kaparu dao", stoji u dijelu prepiske.

Prepisku možete pogledati OVDJE.

O ovoj temi je govorio i dugogodišnji golman selekcije Asmir Begović, koji je izbornika Ivajla Peteva, čelnike FSBiH Vicu Zeljkovića i Zvjezdana Misimovića nazvao "kriminalcima".

Pregledavajući dalje dopisivanje, jasno se može uočiti kako je nogometni agent znao i prije nego li je popis bio javan tko će biti pozvan u reprezentaciju, iako ti igrači nisu bili njegovi klijenti. 

Komentara 3

Avatar Tata1208
Tata1208
15:53 09.09.2021.

Opa, otkrili Ameriku. Novost stara ko i ZM...

MP
Mali Pero
11:39 09.09.2021.

Mislim da niste morali "preko grane". Ima toga u nas "ka tuče". Sjetite se ne pozivanje najboljeg veznjaka u državi iz Hajduka u kasnije "famozne" VATRENE a od "Ćire nad Ćirama". Onda je "cili" Split "zna" a mislim da je i igrač potvrdio da Ćiro traži "piksu" ... isti odbio platiti i nema svjetskog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije