Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREATIVNA OBJAVA

FOTO Ibrahimović osvanuo u hrvatskom dresu. HNS poručio: Ovo bi bilo jako zabavno

HNS CFF
06.06.2023.
u 14:59

Srebrić je rekao kako su popili piće sa Zlatanom koji im se zahvalio na ponudi i odgovorio da je već odabrao Švedsku, ali čini se kako je malo žalio i što se nisu našli ranije. Ibrahimović je rođen 1981. godine u Švedskoj, u obitelji imigranata koja je izbjegla iz bivše Jugoslavije

Veliki Šveđanin hrvatskih i bosanskih korijena Zlatan Ibrahimović oprostio se od profesionalnog igranja nogometa za vikend. Na prepunom San Siru objavio je svoj oproštaj, a nikada nećemo saznati što bi bilo da je Ibra zaigrao u dresu hrvatske nogometne reprezentacije. Možemo samo nagađati, ali vrlo vjerojatno bi imali pokoju medalju više s velikih natjecanja, postoji nekoliko priča o Ibrinoj poveznici s vatrenima. 

U jednoj od njih Ibrahimović se ponudio Hrvatskoj, a u drugoj, koju je potvrdio i tadašnji vrh hrvatskog nogometa, Ibrahimović je Hrvatsku odbio. Vlatko Marković i Zorislav Srebrić, tada čelni ljudi HNS-a, bili su otputovali na razgovor s Ibrahimovićem u Stockholm, ali nisu se uspjeli dogovoriti.

Srebrić je rekao kako su popili piće sa Zlatanom koji im se zahvalio na ponudi i odgovorio da je već odabrao Švedsku, ali čini se kako je malo žalio i što se nisu našli ranije. Ibrahimović je rođen 1981. godine u Švedskoj, u obitelji imigranata koja je izbjegla iz bivše Jugoslavije. Otac Šefik Ibrahimović je Bošnjak iz Bijeljine, a majka mu je Hrvatica Jurka Gravić. Pričalo se o tome da bi mogao igrati za BiH, ali sve je ostalo samo na nagađanjima.

VEZANI ČLANCI:

HNS se na vrlo kreativan način oprostio od Ibrahimovića i to fotomontažom u kojoj su ga obukli u kockasti dres. 

- Ovo bi bilo zabavno - piše HNS uz objavu fotomontaže Ibrahimovića u dresu Hrvatske i dodaje: 'Ali, uživali smo u izazovu igranja protiv Zlatana Ibrahimovića i Švedske. Čestitke na sjajnoj karijeri, i uživaj u zasluženoj mirovini.'

Ključne riječi

Komentara 8

LO
lojtra1
03:26 07.06.2023.

Zbog cega i kako je njegova obitelj 1980-ih "izbjegla" iz BiH ako znamo da se iz SFRJugoslavije nije bjezalo nego se bjezi samo sad iz Hrvatske?

BE
bendzola
10:31 07.06.2023.

Pitanje je da li bismo imali "koju medalju više"... Ibra je karakter s kojim se teško može bilo šta raditi... Unosio bi nemir među igrače jer nije tip koji bi slušao Bilića, Kovača ili Čaćića...

NE
Neo001
15:50 06.06.2023.

Poniženje hrvatskog dresa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije