Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI SKIJAŠ

FOTO Filip Zubčić na El Clasico na Camp Nou došao s Dinamovim šalom: Ja volim samo Dinamo

Foto: Instagram
20.03.2023.
u 11:47

Naši skijaši i skijašice nastupili su na Svjetskom kupu u Andori, a poznati navijač Dinama nije propustio priliku da istakne šal najdražeg mu kluba...

U najvećem derbiju španjolskog nogometa Barcelona je na Camp Nou pobijedila Real Madrid s 2:1 i pobjegla najvećem suparniku na 12 bodova prednosti 12 kola prije kraja prvenstva. Real nije uspio u svom naumu. Aktualni europski i španjolski prvak je želio pobjedom na Camp Nou smanjiti zaostatak na šest bodova i vratiti kakvu takvu neizvjesnost. No, Barca sada ima velikih 12 koraka prednosti. Bio je to 253. natjecateljski "El Clasico" i Barcina jubilarna stota pobjeda. Real ima 101 pobjedu, a 52 susreta su završila bez pobjednika.

Ove sezone igrali su već četvrti put. U listopadu prošle godine Real je u prvenstvu slavio sa 3:1, no Barca je u siječanjskom finalu Superkupa uzvratila s istim rezultatom. U prvom susretu polufinala španjolskog Kupa kralja Barcelona je početkom ožujka na Santiago Bernabeu pobijedila Real Madrid sa 1:0, a večera je u prvenstvu bilo 2:1. Očekuje ih i uzvrat u Kupu 5. travnja na Camp Nou.

Susret je s tribina sinoć pratio i najbolji hrvatski skijaš, Filip Zubčić. Zapravo, cijeli Hrvatski skijaški savez stigao je na utakmicu nakon nastupa na Svjetskom kupu u Andori. Popularni Zubo veliki je navijač Dinama pa je na El Clasico došao upravo sa šalom - modrih. 'Ja volim samo Dinamo' natpis je na šalu s kojim je pozirao na tribinama, a fotografijom se pohvalio na Instagramu. 

Dinamu mu je zahvalio na istoj društvenoj mreži.

- Naš Filip Zubčić ponosno je ponovio koji klub voli najviše na svijetu - objavili su. 

 

Komentara 2

NE
nebiseštelmešati
15:05 20.03.2023.

Jedino Dinamo , bravo Zubo !

TE
Teig1
11:57 20.03.2023.

Izgleda udarilo mu sunce bez kacige na glavi. Idi na hodočašće Mamiću, pa onda 1.Lauf, drugi lauf , kako veliki povjesničar Kostelić na maternjem jeziku kaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije