Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUNCE I PIVO
Povratak na članak

FOTO Englezi doslovno shvatili savjete i skinuli se usred Zagreba!

Hladno piće, sunce, ugodna atmosfera, cijene iznimno niske za njihove pojmove... Izlet za poželjeti.

Komentari 1

SO
sohnahoakasaa
00:05 16.09.2021.

Bravo Bruno. Velika većina onih koji nisu tak zagriženi za nogomet ali im je jako drago kad Dinamo ili bilo koji klub iz Zagreba pobijedi, zbog preglupih i nepristojnih izjava provincijalca Vlašića svi (su) smo sutra Dinamo. Da i ja ja želim da POBIJEDIŠ(te) Vlašića. Da gradom vladaju pristojni i zahvalni čelnici i gradonačelnici ne bi ono ruglo već odavno postojalo na Maksimiru. Koji je sad predsjednik HNS, zadojeni i odani Hajdukovac oduglovalačit će samo da se igra u Splitu. Ali dok je Dalića i igrača igralo bu se po celoj Hrvatskoj a ne samo kod mandrila. Bruno daj se zbroji i pobijedi Vlašića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.