Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVA NA JADRANU

FOTO Ekskluzivne fotografije Novaka Đokovića iz Dubrovnika. Srpski as odmara u Hrvatskoj

EKSKLUZIVNO: Novak i Jelena Đoković  razmjenjivali nježnosti i zabavljali se s djecom u Dubrovniku
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/8
22.07.2023.
u 09:42

Ponajbolji tenisač u povijesti puni baterije u Hrvatskoj nakon što je izgubio finale Wimbledona, a uskoro kreće na američku turneju

Novak Đoković, jedan od najboljih tenisača u povijesti, stigao je u Hrvatsku nakon što je izgubio finale Wimbledona. Đoković je s jahtom uplovio u grušku luku u Dubrovniku i fotografirao se s brojnim navijačima koji ga prate već godinama. Nole je izgubio od 20-godišnjeg Alcaraza u finalu Wimbledona, ali usput i zaradio 1.2 milijuna funti.

Prvo je boravio u Crnoj Gori, a onda je odlučio potegnuti na zapad, prema Hrvatskoj i našoj obali. Đoković plovi na svojoj jahti Tara koju je najvjerojatnije nazvao prema svojoj kćeri, koja je prilikom ulaska u hrvatske teritorijalne vode, kako to nalaže pomorsko pravo, morala imati istaknutu i hrvatsku zastavu. 

EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA 21.07.2023., Placa Copacabana, Dubrovnik - Novak Djokovic s obitelji uziva u aquaparku na popularnoj dubrovackoj plazi Copacabani. Novak i Jelena razmjenivali su njeznosti i igrali se s djecom Stefaonom i Tarom - PRILIKOM OBJAVE FOTOGRAFIJE ZASTITITI IDENTITET DJETETA (ZAMUTITI LICE) Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Sada su izašle ekskluzivne fotografije od fotoagencije Pixsell na kojima se nalazi Đoković i zabavlja se zajedno sa suprugom Jelenom te djecom Stefanom i Tarom. 

VEZANI ČLANCI:

Nakon što je jučer poslijepodne stigao, Novak Đoković je odlučio malo detaljnije upoznati Dubrovnik. Odlučio se provozati gliserom te svratio na nekoliko dubrovačkih plaža.

 

 

Komentara 33

Avatar rubinet
rubinet
10:31 22.07.2023.

Pitat ću ga, ako ga sretnem, neka mi daruje bocu omiljene mu rakije Draža.

Avatar CROCLEUNA
CROCLEUNA
13:44 22.07.2023.

Čemu ovi otrovni komentari? Čovjek je odabrao Hrvasku kao destinaciju, majka mu je Hrvatica i prema Hrvatima i Hrvatskoj se uvijek odnosio sa poštovanjem. Izjašnjava se kao Srbin i već to je dovoljno da dođe na crnu listu kod nekih krkana. Kada treba kritizirati velikosrpstvo ja ću biti u prvom redu, ali mrziti nekoga samo zato što je Srbin simptom je žešćeg primitivizma. Jadno, baš jadno..

Avatar PANEM
PANEM
12:43 22.07.2023.

Koga je briga a svi komentiraju.....kako sirotinja sitnog zuba krepava od ljubomore uz kavu sa automata od 30 centi....nemre vecina ni na svoje more.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije