Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOJU PORUKU ŠALJE?
Povratak na članak

FOTO Đoković znakovito citirao Nikolu Teslu: "Čovjek treba biti sam svoj liječnik"

"Podsvijest modernog čovjeka je uzburkana kao nemirni ocean s velikim olujnim valovima"

Komentari 5

ZA
zagi101
10:31 25.11.2021.

koji licemjer. pa zakaj onda traži liječničku pomoć kad je ozlijeđen, nek se sam izliječi. lako je laprdati dok si zdrav al kad te stisne bolest potražićeš najboljeg doktora, nebuš išao babi vračari ili nekom antivakseru

VL
ZO
zoranos
11:28 25.11.2021.

Žalosno da se čovjeku koji je prebolio bolest zabranjuje pristup negdje - jer se nije cijepio?!?!? Cijepljenje je imunizacija, ali i preboljenje je imunizacija! Forsiranje samo jedne vrste imunizacije je diskriminacija, a još strašnije je da se diskriminira prirodna imunizacija nauštrb kemijske! Covid potvrde cijepljenima vrijede godinu dana, a preboljelim 6 mjeseci??? To što cijepljenji imaju više antitjela apsolutno ne znači ništa, jer ovi preboljeli imaju stanični imunitet - u prijevodu nemaju nepotrebna antitjela kad im ne trebaju, ali će ih brzo poizvesti kad će trebati. Dakle radi se o popagandi - koga, čeka i zašto sami zaključite!

VL
2H
2Hitler
17:11 26.11.2021.

Ja nemam love i sam sam svoj ljekar liječim se prema potrebi nikada u životu se nisam cijepio protiv ničega plaćam svoje zdrastveno zašto plaćam zdrastveno da me se liječi ako zatreba imam 73 godine i prebolio sam covid ii operaciju debelog crijeva na žalost još sam živ a volio bi da nisam posto mi se današnji svijet ne sviga u kojem smijeru ide i jadna vam majka mladim generacija ma badava vam sva pamet

VL
AL
alzamalo
11:26 25.11.2021.

Kad imas lovu lako je biti sam svoj "lekar"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.