Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUBLOT

FOTO Đoković je u Wimbledonu nosio skupocjeni sat koji košta kao dvogodišnja hrvatska plaća

Wimbledon
Andrew Couldridge/REUTERS
21.07.2023.
u 16:27

Jedan od najboljih tenisača u povijesti privukao je pažnju poznatim modnim detaljom

Srpski teniski as Novak Đoković (36) izgubio od je čudesnog Španjolca Carlosa Alcaraza u finalu Wimbledonu i tako nije uspio osvojiti 24. Grand slam titulu. Ipak, ljubitelji luksuznih stvari zasigurno će ga zapamtiti po skupocjenom satu kojeg je nosio Đoković u All England Clubu.

Radi se o satu poznatog švicarskog brenda Hublot. Novak je izabrao model Big Bang Integrated Green Ceramic 42 mm, a njegova cijena je vrtoglavih 25 tisuća eura.  Narukvica od ovog sata kreirana je od satenske i polirane zelene keramike s kopčom od crnog titana, što dodatno daje na vrijednosti ovom luksuznom modnom dodatku. 

Tennis - Wimbledon - All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, Britain - July 16, 2023 Serbia's Novak Djokovic leaves court after losing his final match against Spain's Carlos Alcaraz REUTERS/Dylan Martinez Photo: Dylan Martinez/REUTERS
Foto: Dylan Martinez/REUTERS

S obzirom na to da je Novak Đoković ambasador marke Hublot, vjerojatno ga je dobio besplatno od svog sponzora. Podsjetimo, Đoković je drugim mjesto u Wimbledonu osvojio gotovo 1.2 milijuna funti. 

Mnogi mediji pišu i o njegovoj majci Dijana koja ima hrvatske korijene, ali ne priča sa svojim ocem. Više o tome pročitajte OVDJE

Tennis - Wimbledon - All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, Britain - July 16, 2023 Serbia's Novak Djokovic looks dejected after losing his final match against Spain's Carlos Alcaraz REUTERS/Toby Melville Photo: Toby Melville/REUTERS
Foto: Toby Melville/REUTERS

Ključne riječi

Komentara 2

VU
vukozag
17:15 21.07.2023.

Hm!! lako za Đokovića,čovjek je vrhunski sportaš i ima zaradu,ali gdje su naši političari zaradili svoje satove...i ostale basnoslovne vrijednosti na lopovluku i pljački države i građana ... E pa ne znam,ali u sijedčoj izbornoj godini ,neznam ,glasajte po svojojj savijesti,SAMI ODLUČITE O SVOJOJ BUDUČNOSTI

NV
novo vriijeme
20:25 21.07.2023.

Đoković je to zaradio nije nikakva vijest, ali gdje je slika dijamantne ogrlice plinskog muljatora. Tu sliku vi nama pokažite i koliko je to prosječnih hrvatskih plaća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije