Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav traje godinama

FOTO Darijo Srna objavio rijetko viđenu fotografiju u dvoje sa suprugom uz simpatičnu posvetu

Darijo Srna u društvu supruge i prijatelja prošetao Stradunom
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/2
18.12.2021.
u 21:36

Podsjetimo, u svibnju 2010. na romantičnoj terasi dubrovačke vile Agava bračnim su vodama nakon pet godina veze zaplovili Darijo Srna, tada kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i Mirela Forić

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije objavio je lijepu fotografiju sa suprugom Mirelom s kojom je u braku 11 godina.

Ovakvu fotografiju Darijo ne objavljuje često jer privatni život ne voli isticati u javnosti, a kada i objavi fotografiju s najmilijima, to je većinom u društvu djece, dok su on i supruga sami rijetko.

Na ovu je fotografiju Srna dodao simpatičan i jednostavan opis:

- Supruga - uz emoji srca.

Podsjetimo, u svibnju 2010. na romantičnoj terasi dubrovačke vile Agava bračnim su vodama nakon pet godina veze zaplovili Darijo Srna, tada kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i Mirela Forić. Skromnom, ali vrlo lijepom vjenčanju prisustvovalo je pedesetak gostiju koje su do jutra zabavljali Halid Bešlić, Jole i Neda Ukraden.

Mladoženjin kum bio je nekadašnji Dinamov nogometaš Dario Zahora. Njih dvojica su bliski prijatelji još iz dana mlade reprezentacije, a Mireli Forić kuma je bila Tanja Tomić.

Nisu izostali bračni par Iva i Boško Balaban, koji su upoznali Darija i Mirelu, pojavila se i Jelena Perčin, stigao je Srnin suigrač iz Šahtara Igor Duljaj, bio je tu i Mario Carević. Inače, Darijo i Mirela.


 
Ključne riječi

Komentara 1

JT
Jedan_tamo
23:17 18.12.2021.

Darijo JEDNO VELIKO HVALA ZA SVE STO SI URADIO ZA REPKU!!!! I SRETNO DALJE!!!! NEK TE ZDRAVLJE DRZI!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije