Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plasirao se na k1 GP
Povratak na članak

FOTO Cro Cop pobijedio "Boom-Boom" Blakea i ide na GP!

Mirko Filipović plasirao se na završni K-1 Grand Prix turnir u New Yorku pobjedivši Randyja Blakea u Tokyju nakon tri runde jednoglasnom odlukom sudaca.

Komentari 5

SE
sestrićna
14:08 14.10.2012.

boom boom je teški prosjek..a mirko obvezno skinuti 3-4kg do finala..jer je prespor u odnosu na druge borce..ovaj je bio impresioniran mirkom pa ga mirko dobio na rutinu..

VL
BA
baniček
15:03 14.10.2012.

ako pitamo "stručnjake" s ovih komentara, onda je mirko za penziju....

VL
ST
STRAN
18:43 14.10.2012.

Obožavam gledati Mirka dok boksa, pratim i pratio sam sve njegove nastupe u profesionalnoj karieri. S velikim žaljenjem moram konstatirati da mirko nije niti sjena od onoga nekadašnjeg Mirka, što je i razumljivo obzirom na godine. Sada je imao trećerazrednog protivnika kojeg je pobijedio #tijesno". Hajde Mirko povuci se, nemoj uništavati dobru sliku koju imamo o tebi inače će te netko ponovo razvaliti kada dođeš među prave borce i opet ćemo biti tužni.

VL
BU
Bullshitter
07:49 15.10.2012.

E moj Mirko, što ti to treba, da se majmuniraš tako...

VL
MM
mad_max
08:49 15.10.2012.

mirko neće ovo osvojiti,nema šanse...iako niti jedan od boraca na ovom turniru nije vrhunski...sve druga klasa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.