Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROJICA POBJEDNIKA

FOTO Cijela škola dočekala juniore Hajduka. Nakon ulaska u polufinale LP, vratili se u svoje klupe

Juniori Hajduka dočekani uz ovacije i baklje na Poljudu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/11
17.03.2023.
u 19:30

Buljan, Reić i Duić pohađaju Komercijalno-trgovačku školu u Splitu, ali su na različitim godinama. Nastavnici i učenici priredili su im špalir, a proslavili su i uz torte...

Juniori Hajduka u srijedu su na kultnom Westfalenu nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca pobijedili vršnjake iz Borussije Dortmund i ostvarili jedan od najvećih uspjeha u povijesti splitskog kluba uopće - ušli su u polufinale Lige prvaka mladih. Torcida im je na Poljudu jučer priredila pravi doček, mladići su uživali, pjevali, slavili. No, ipak je riječ o momčadi koju uglavnom čine 17-godišnjaci ili tek punoljetni igrači pa je izvjestan bio - povratak u klupe.

Vratar Borna Buljan, koji je bio jedan od heroja u Njemačkoj jer je obranio zadnji penal, kao i Duje Reić te Nino Duić, zajedno pohađaju Komercijalno-trgovačku školu u Splitu, gdje su ih danas na lijep način dočekali profesori i kolege iz učeničkih klupa. Naime, svojim su herojima, ujedno i novim herojima grada, priredili svečani špalir. Kada su ušli u školu u 13.45, svi učenici i osoblje spremni su stajali u atriju zgrade. Nagradili su glasnim pljeskom i brojnim veselim zvižducima, a nisu izostale ni hajdučke pjesme, javlja Slobodna Dalmacija.

Svi su tražili sliku, pa i čistačica, a za mlade hajdukovce još su pripremili tortu. Slavlje se nastavilo usprkos školskom rasporedu, no nitko od profesora neće im zamjeriti. Učenici nisu željeli propustiti priliku ni za fotografiranje s dresovima nogometaša, koji ne idu zajedno u razred, jer su redom na drugoj, trećoj i četvrtoj godini.

Letjeli su baloni, letjeli su zagrljali i stvorene su uspomene za cijeli život. Međutim, put ovdje nije stao. Hajduk će u polufinalu 21. travnja igrati protiv talijanskog velikana Milana, dok drugi polufinalni par čine nizozemski AZ Alkmaar i portugalski Sporting iz Lisabona. Oba polufinala igrat će se u Nyonu, kao i finale koji je na programu 24. travnja.

Juniori Hajduka dočekani uz ovacije i baklje na Poljudu
1/14

- Najveća nam je pohvala kad čujemo da poruka 'Ovo je Hajduk' odzvanja s tribina. Naravno, sretni smo i zadovoljni. Ovakva podrška... emocije su to. Veliki je ovo uspjeh za poznatu Hajdukovu akademiju. U momčadi vlada jedno zajedništvo. Idemo se prvo dobro odmoriti - rekao je jučer na dočeku trener juniora Marijan Budimir. 

Komentara 1

BA
bacenheider
11:50 22.03.2023.

Neznam cemu ta euforija jer jos nista nisu osvojili,a ponjeli su se sramotno samo sto se svi prave ludi.Sto je toj djeci trebalo skandirati: Milan,Milan afangulo? Za to ih moze i UEFA kazniti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije