Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUVAJU GA U SRCU

FOTO Cico Kranjčar bi danas imao 65 godina: Najbliži prijatelji odali su mu počast

Privatni album
15.11.2021.
u 20:53

Tko god ga se prisjeća, opisat će ga najljepšim epitetima. I to je nekako ostavština kojoj bismo svi trebali težiti...

Pripadnici legendarne Dinamove generacije koja je osvojila titulu prvaka Jugoslavije 1982., okupili su se na grobu Zlatka Cice Kranjčara, kako bi mu odali počast na dan kad je trebao proslaviti 65. rođendan.

Stigli su njegova supruga Elvira, Velimir Zajec, Marko Mlinarić, Džemal Mustedanagić, Marijan Vlak, Stjepan Deverić, Mladen Munjaković...

 

Cico je preminuo 1. ožujka ove godine nakon kratke i teške bolesti, a u hrvatskom nogometu i sportu ostavio je neizbrisiv trag. Posebno se to odnosi na dinamovce koji ga pamte iz onih vremena, kad im se potpuno uvukao pod kožu.

Kao i svima koji su ga poznavali. Jer, tko god ga se prisjeća, opisat će ga najljepšim epitetima. I to je nekako ostavština kojoj bismo svi trebali težiti...

Komentara 1

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
22:45 15.11.2021.

Cijeli tim tjesi ucviljenu udovicu , vidis sta je pravi prijatelj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije