Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BOLNICI JE

FOTO Bivši borac zaprepastio snimkom: Pogledajte mu pluća nakon korone

instagram
28.11.2021.
u 23:04

On je još ranije otkrio da se nije cijepio...

Legendarni UFC borac Diego Sanchez nalazi se u bolnici zbog koronavirusa i u teškom je stanju.  Naime, ovaj 39-godišnji američki borac je dobio upalu pluća i zbog toga je morao u bolnicu, a tek tu su počeli problemi. 

Nakon dodatnih pregleda, snimke su pokazale da on ima krvne ugruške na oba plućna krila, a sve to je i sam objavio na društvenim mrežama uz opis:

-  Niske brojke kisika i pneumonija. Ovo su izazovna vremena. Nisu mi danas ni slani kreker dali.

On je još ranije otkrio da se nije cijepio. 

Podsjetimo, on je prije 16 godina pobijedio na premijernom izdanju UFC-ovog realityja "The Ultimate Fighter", a 2009. godine se borio za titulu u lakoj kategoriji. U karijeri ima 30 pobjeda i 13 poraza, a zanimljivo da je otpušten iz UFC-a nakon svog posljednjeg poraza.

Imao je 30 pobeda i 13 poraza, a zanimljivo da je otpušten iz UFC-a posle svog poslednjeg poraza.

 

Ključne riječi

Komentara 26

MP
marinko.przolica
09:50 29.11.2021.

Cijela ova priča je postala strašno naporna. Posebno ako izdvajaju slučaj iz USA gdje su osim ovog našeg koncepta čekaj da poplaviš dostupan cijeli niz drugih tretmana za covid... Njegov problem je što živi u državi s demokratskim guvernerom... Da živi u Floridi ili sl državi dobio bi odmah monoklonal antitjela i set drugih tretmana i bio bi ok... Ovako su ga poslali doma i rekli da se opet javi kad poplavi i da pije čaj... kao kod nas... Protokol...

RE
Regica
23:42 28.11.2021.

A pazi zadnju recenicu..i onda se pitamo zasto toliko vjesti iz pasaluka..moze novinar iz pasaluka al ne moze pasaluk iz njega

NB
niko bitan
08:48 29.11.2021.

ja sam se cijepio, ali članak u stilu: "pogledajte ova pluća" - pa nismo mi školovani za analizu RTG snimka. Mogli ste staviti i sliku normalnih pluća i pokazati "u čemu je razlika" (kao ono kad Rećimir pita Ćiru - "gospodine Ćiro u čemu je glavna razlika...").

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije