Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBALI SU BITI U UAE

FOTO Atraktivna Srpkinja skrivala svadbu od javnosti, ali su procurili detalji: Ovdje je izrekla sudbonosno da

Foto: instagram
1/8
27.09.2021.
u 18:27

Vjenčanje je održano na ranču u Umčarima blizu Beograda, u bajkovitom ambijentu, unatoč tome što se po medijima prošlih dana pisalo kako će se vjenčati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Najbolja srpska atletičarka koju često nazivaju i jednom od najljepših sportašica na svijetu, Ivana Španović, udala se za svog dugogodišnjeg partnera, trenera fitnesa, Marka Vuletu. Iako su detalje svoga romatničnog dana pokušali vješto skrivati od očiju javnosti, neki su detalji ipak procurili.

Vjenčanje je održano na ranču u Umčarima blzu Beograda, u bajkovitom ambijentu, unatoč tome što se po medijima prošlih dana pisalo kako će se vjenčati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 

Mladenci su zakupili ranč i ondje odlučili reći svoje sudbonosno da. 

Prema pisanju Žurnala, Ivana je uzela suprugovo prezime pa se očekuje kako će  u budućnosti pisati Vuleta na njenom dresu.

Na svadbi je bila najbliža rodbina mladenaca i članovi Ivaninog stručnog stožera koji ju priprema za sva natjecanja. Vjenčanju je prisustvovao Ivanin kolega, Strahinja Jovančević zajedno sa djevojkom, Ciprankom Mariom Onisiforou, a goste je zabavljala Edita Aradinović.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
19:29 27.09.2021.

Jedna od najljepših ? Samo je dobra (3)

Avatar FrancJunior
FrancJunior
08:16 28.09.2021.

A ja mislio da je ova na barikadama na Jarimju!

Avatar B.Geserit
B.Geserit
19:18 27.09.2021.

Vjenčanje na Učmarima. Jasno da večernja hartija prenosi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije