Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORBESOVA LISTA

Real Madrid i dalje poput magneta za novac, vrijede najviše na svijetu

Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
16.07.2015.
u 10:45

Barcelona je na četvrtom mjestu najvrednijih sportskih klubova sa zaradom od 3,16 milijardi dolara

Prema najnovijoj Forbesovoj listi, Real Madrid je najvrednija sportska momčad na svijetu već treću godinu zaredom i to sve zahvaljujući prihodima od 3,26 milijardi američkih dolara.

Kraljevski klub je iza sebe, unatoč padu prihoda od pet posto u odnosu na prošlu godinu, na drugom i trećem mjestu ostavio Dallas Cowboyse i New York Yankeese (3,2 milijarde dolara).

Barcelona je na četvrtom mjestu najvrednijih sportskih klubova sa zaradom od 3,16 milijardi dolara, dok društvo nogometnih klubova među deset najvrednijih zatvara Manchester United koji se sa zaradom od 3,1 milijardi dolara smjestio na petom mjestu.

>> Real Madrid unatoč silnoj potrošnji i dalje najbogatiji na svijetu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije