Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretjerao

Floyd Mayweather: Lin je slavan zbog rase, a ne zbog košarke

'WBC welterweight champion Victor Ortiz (L) of the U.S. takes a punch from Floyd Mayweather Jr., also of the U.S., during their title fight at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada, Septembe
'STEVE MARCUS'
14.02.2012.
u 09:29

Dosad nepobijeđeni boksač Mayweather obrušio se na euforiju koja se stvorila oko košarkaša New York Knicksa

Nisu u SAD-u svi oduševljeni novom košarkaškom senzacijom Jeremyjem Linom, koji (neočekivano) briljira ovih dana u dresu New York Knicksa.

– Jeremy Lin je dobar igrač, ali sva ta euforija stvorila se oko njega ne zbog toga kako igra, nego zato što je Azijac. Tamnoputi igrači svaku večer rade ono što i on, pa ne dobivaju takve pohvale – napisao je Mayweather na Twitteru na svom profilu.

Mayweather je i inače poznat po žestokim istupima, a u zadnje vrijeme javnost zabavlja prozivanjem boksača Mannyja Pacquiaoa s kojim se želi naći u ringu. Zanimljivo, i Pacquiao je – Azijac.

Komentara 1

WZ
ww zgb
18:10 16.02.2012.

jedno je sigurno...od Dražena nikad neće biti bolji :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije