Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA STRATEGIJA

Perez želi Španjolca na klupi Reala, Benitez je prvi izbor

Rafa Benitez
REUTERS/Rebecca Naden
26.05.2015.
u 09:19

- Rafa Benitez će 99 posto preuzeti Real Madrid - rekao je Ernesto Bronzetti.

Agent Carla Ancelottija Ernesto Bronzetti tvrdi da će Rafa Benitez sasvim sigurno biti novi trener Real Madrida jer ga predsjednik "kraljeva" Florentino Perez iznimno cijeni i u prošlosti ga je već želio na klupi, ali išao je na "sigurniju" varijantu s Joseom Mourinhom i sad već bivšim talijanskim strategom.

- Rafa Benitez će 99 posto preuzeti Real Madrid - rekao je Bronzetti.

Dakle, Talijana sigurno više nema na klupi i Perez će pokušati s novim trenerom, iako svi znaju da nije trener problem za Real. Dapače, Ancelotti je vrhunski stručnjak i s onime što je imao napravio je mnogo. Da mu upravo Perez nije svojom politikom vezanom uz transfere složio momčad u kojoj nedostaje kvalitetnih defenzivaca, stvari bi vjerojatno bile drugačije.

No to je uvijek teško priznati pa se ide po nekog novog. I ako to uistinu bude Benitez, Real će na klupi imati Španjolca po prvi put nakon odlaska Juandea Ramosa 2009. godine.

>> Perez potvrdio da je Ancelotti bivši, evo što kaže o novom treneru Reala

Komentara 3

SL
shooshko.luka
09:52 26.05.2015.

nadam se da je ovo zajebancija...

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
11:32 26.05.2015.

nek dode kruno!😂😂😂

PU
pulizg
16:43 26.05.2015.

kaj bu taj lajbek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije