Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka Eurocup

Florence Ciboni osigurao pobjedu kod Benfice

Cibona - Partizan
Sanjin Strukic/Pixsell
28.10.2015.
u 23:51

Od 1993. dva su se kluba susrela peti puta, no Portugalci i dalje ostaju na tek jednoj pobjedi nad Zagrepčanima

Košarkaši Cibone pobijedili su u prvom kolu Fibina Eurokupa kod lisabonske Benfice (83:79), inače aktualnog portugalskog prvaka i tamošnjeg najtrofejnijeg kluba sa 79 titula u svim natjecanjima. Vukove su predvodili Florence (25 koševa, 6 asistencija), Hukić (16) i A. T. Žižić (11). Pobjedu su vukovi osigurali dominacijom u trećoj četvrtini (28:15) u kojoj se raspucao Amerikanac.

Od 1993. dva su se kluba susrela peti puta, no Portugalci i dalje ostaju na tek jednoj pobjedi nad Zagrepčanima. U drugom susretu njihove skupine B, odigranom u utorak u Belgiji, Antwerp Giantsi pobijedili su Soproni 81:73. Tablica: Antwerp 2, Cibona 2, Benfica 1, Soproni 1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije