Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peter Crouch

Flaminijevo je ponašanje nakon prekršaja bilo frustrirajuće

Defoe Crouch
AFP
17.02.2011.
u 11:55

Nakon pobjede protiv Milana (1:0) igrači Spursa odličnog su raspoloženja za razliku od Rossonera. Tottenhamov strijelac Peter Crouch osudio je ponašanje nekih pojedinaca iz Milana.

– Bilo je provokacija, ali me raduje što na to nismo nasjeli. Flaminijev prekršaj nad Ćorlukom bio je strašan, a njegova reakcija nakon toga, smijeh i animacija navijača, nas je frustrirala. I Gattuso je pokušao isprovocirati, ali uspjeli smo prijeći preko toga – izjavio je Peter Crouch te zaključio:

– Luka Modrić i Gareth Bale vrhunski su igrači i ako bez njih u početnoj postavi možemo pobijediti na San Siru, tada nemamo granica.

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:29 17.02.2011.

DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije