Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
calciomercato.com

Fiorentina želi dovesti Darija Srnu?

Darijo Srna
AFP
15.04.2010.
u 23:27

Prema pisanju Calciomercato.coma, talijanska Fiorentina počela je pregovarati s ukrajinskim Šahtarom oko dovođenja hrvatskoga nogometnog reprezentativca Darija Srne.

Talijani pišu da kapetan Šahtara, koji ugovor s klubom iz Donjecka ima do ljeta 2011. godine, zasad ima konkretne ponude samo iz dvaju inozemnih klubova: engleskog Sunderlanda i talijanske Fiorentine.

Isti izvor navodi da je generalni menadžer Fiorentine Pantaleo Corvino već kontaktirao rumunjskog trenera Šahtara Mirceu Lucuescua glede bivšeg igrača Hajduka.

Srnu su Talijani usporedili s peruanskim veznim nogometašem Juanom Manuelom Vargasom, koji pokriva Fiorentinin lijevi bok. Za Peruanca je ponudu, tvrdi isti izvor, poslao madridski Real, i to u iznosu od 25 milijuna eura.

Vargas ima 26 godina i važeći ugovor s Firentincima do ljeta 2013. godine.

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:23 16.04.2010.

Znaju da če najesen biti super odmoren jer cijelo ljeto odmara dok oni najbolji nogometaši igraju na World Cupu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije