Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Fiorentina uz mnogo muke pobijedila Speziju i ostala u borbi za Europu

14.02.2022.
u 22:47

Cijelu utakmicu za Speziju je odigrao hrvatski nogometaš Martin Erlić.

U posljednjem susretu 25. kola talijanske Serie A Fiorentina je u gostima pobijedila Speziju 2:1 pogotkom Amrabata u 89. minuti.

Poljak Krzysztof Piatek već je u 16. minuti imao savršenu priliku za goste, ali nije realizirao jedanaestarac. No, iskupio se Poljak za taj promašaj još u prvom poluvremenu te je u 42. minuti zabio za vodstvo Fiorentine.

U 74. minuti je uslijedilo izjednačenje. Agudelo je ukrao loptu na sredini travnjaka te je potom sam istrčao sve do suparničkih vrata kada je plasirao loptu u gostujuću mrežu za izjednačenje.

U završnici je opet Fiorentina pritisnula. Prvo je Biraghi u 87. pogodio okvir vrata, dok je u 89. minuti Marokanac Amrabat zabio za slavlje Fiorentine od 2:1.

Cijelu utakmicu za Speziju je odigrao hrvatski nogometaš Martin Erlić.

Unatoč pobjedi Fiorentina je ostala na osmom mjestu, dok je Spezia petnaesta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije