Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U FIRENCI

Fiorentina izbacila Lazio iz kupa

Fiorentina
AFP
20.01.2010.
u 23:28

Nogometaši Fiorentine pobijedili su Lazio 3:2 u četvrtfinalu Talijanskog kupa i tako izbacili prošlogodišnjeg pobjednika ovog natjecanja.

Fiorentina je do pobjede na svom Artemio Franchiju došla na krilima Rumunja Adriana Mutua koji je zabio dva gola, te asistirao za treći Peru Krøldrupu.

Za Lazio su zabili Mauro Zarate i Tomassso Rochi, ali rimski sastav nije uspio doći do izjednačenja iako je opasno pritisnuo gol domaćina posljednjih dvadesetak minuta.

Fiorentina će u polufinalu igrati protiv pobjednika dvoboja između Intera i Juventusa koji je na rasporedu 28, siječnja.

Talijanski kup, četvrtfinale:

Fiorentina – Lazio 3:2 (Mutu 9, 44, Krøldrup 58 / Zarate 50, Rocchi 68)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije