Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno mjesto

Fino se isprsio: Pogledajte kamo je hrvatski reprezentativac izveo suprugu za godišnjicu

Melanie Bradarić
Foto: instagram.com/melaniebradaric
22.12.2019.
u 19:25

Cijena glasovitog zlatnog odreska je 2300 kuna

Hrvatski reprezentativac Filip Bradarić odveo je svoju prelijepu suprugu Melanie u Dubai povodom proslave godišnjice veze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy anniversary to us ! 🙏🏼💍👫🏼❤️

A post shared by Melanie Bradaric ⚓️ (@melaniebradaric) on

Otkrile su to objave na njezinu profilu na Instagramu, a sretan par je u nedjelju posjetio i nadaleko čuveni restoran Nusr-Et.

Vlasnik tog restorana glasoviti je Turčin poznat po nadimku Salt Bae, a zanimljivost kaže da njegov poseban takozvani zlatni odrezak goste košta otprilike 2300 kuna.

Nusr-Et je unazad tri godine postao omiljeno mjesto brojnih slavnih osoba, a proslavio ga je viralni video iz 2017., u kojemu su korisnici društvenih mreža mogli vidjeti vlasnika Nusreta Gokcea kako na specifičan način soli meso.

Filip i Melanie Bradarić poznaju se još iz vrtića, a u brak su stupili u ožujku 2017. godine u riječkoj gradskoj vijećnici. Dva mjeseca kasnije par je dobio sina Luku.

Bradarić se trenutačno nalazi u Hajduku kao posuđeni igrač talijanskog Cagliarija.

Komentara 8

MA
marmelada
23:02 22.12.2019.

I ja sam znao svako toliko otići kod Nusreta na ćevape i mogu reci da su bili odlični ,ponekad malo previše češnjaka u njima..

A7
A7ibaba
17:13 27.12.2019.

Nije se ni ona stedila

Avatar origi
origi
18:09 23.12.2019.

zašto svaka ta izgleda isto, da ih staviš jednu kraj druge ne možeš ih razlikovati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije