Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIDJELO IM SE

Finale Lige prvaka 2013. ponovno na Wembleyju

Manchester Barcelona (1)
Pixsell
16.06.2011.
u 19:59

- Osjećali smo da je naša dužnost uveličati proslavu FA-a na jedan poseban način. Zbog toga smo se odlučili vratiti u Englesku - rekao je Platini.

Onako kako je izgledalo ovogodišnje finale Lige prvaka očito se svidjelo Uefi pa će Wembley nogometni spektakl ugostiti već 2013. godine! To će mu biti šesti put da ugošćuje susret za prvaka Europe, a prvi put u povijesti u tri će se godine dva finala igrati na istom mjestu.

Nakon velikog financijskog uspjeha koji je ostvaren utakmicom između Manchester Uniteda i Barcelone, šefovi europskog nogometa polakomili su se i našli londonskom stadionu novi termin za najveći godišnji nogometni događaj. Objašnjenje kako je to za općenitu dobrobit nogometa te kako te godine Engleski nogometni savez slavi 150. godina.

- Osjećali smo da je naša dužnost uveličati proslavu FA-a na jedan poseban način. Zbog toga smo se odlučili vratiti u Englesku, konkretno, na Wembley - rekao je Michel Platini, predsjednik Uefe te odbio reći tko su bili protukandidati.

Finale Europske lige igrat će se u Amsterdamu na Amsterdam Areni, a europski Superkup u Pragu.

Ključne riječi

Komentara 1

KN
knin95
23:09 16.06.2011.

U jednoj recenici se izdao kada je rekao da je Finale ove godine na Wembliu bilo veliki financijski uspjeh! Mislim da je samo to razlog za ponovno odrzavanje finala u Londonu. Ostale price kao sto je npr. FA-Kup Jubilej su samo paravan. Uefa je kao i Blatterova Fifa obicna profit Firma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije