Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bejzbol

Finale: LA Dodgersi izborili odlučujuću utakmicu protiv Houstona

LA Dodgers - Houston Astros
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
01.11.2017.
u 09:02

Dodgersi pokušavaju osvojiti svoj sedmi naslov prvaka, a prvi nakon 1988. godine, dok Astrosi nikada nisu bili prvaci

Igrači Los Angeles Dodgersa izjednačili su omjer u pobjedama protiv Houston Astrosa na 3-3 u finalu doigravanja američke profesionalne lige u baseballu MLB-a, oni su u šestoj utakmici ovogodišnjeg "World Seriesa" na svom terenu slavili sa 3-1 i tako izborili odlučujući sedmi susret.

Dodgersi su nakon pet izmjena u šestoj utakmici uspjeli gubili sa 0-1, a do tog su trenutka njihovi udarači bili potpuno nemoćni protiv sjajnog bacača Astrosa Justina Verlandera koji je dopustio samo jedan udarac. No, startni udarač domaćih u šestoj izmjeni Austin Barnes uspio je stići do prve baze, potom je Verlanderu pobjegla jedna loptica koja je pogodila Chasea Utleya u nogu, a takvu je situaciju iskoristio Chris Taylor i još jednim udarcem donio izjednačenje na 1-1.

Uslijedio je "sac fly" Coreya Seagera koji je omogućio Utleyu da otrči do kućne baze i osigura vodstvo Dodgersima. Bio je to kraj utakmice za Verlandera, ali ne i kraj mukama Astrosa jer je u sedmoj izmjeni zamjenski bacač gostiju Joe Musgrove dopustio "home run" Jocu Pedersonu za povećanje vodstva domaćih na 3-1.

S druge strane, zamjenski bacači Dodgersa odradili su odličan posao i u potpunosti neutralizirali odlične udarače Astrosa.

Jako dobar bio je i starter domaće ekipe Rich Hill iako ga je njegov menadžer Dave Roberts zamijenio već u petoj izmjeni. Do tog trenutka Hill je dopustio samo jedan bod gostima kojega je solo "home runom" u trećem "innigu" postigao George Springer.

Prvakom će postati momčad koja prva ostvari četiri pobjede, a odlučujuća sedma utakmica igra se već u noći sa srijede na četvrtak također u Los Angelesu.

Dodgersi pokušavaju osvojiti svoj sedmi naslov prvaka, a prvi nakon 1988. godine, dok Astrosi nikada nisu bili prvaci.

Komentara 1

Avatar Ksaver38
Ksaver38
12:21 01.11.2017.

Astrosi bi mogli biti prvaci. José Altuve MVP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije