Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FUTSAL

Finale Kupa između Dinama i Rugvice kao pomoć osnovnoj školi iz Škabrnje

Futsal Dinamo
Slavko Midzor/PIXSELL
16.12.2015.
u 12:00

'Bit će ovo četvrti međusobni susret ove dvije momčadi, a u prethodna tri susreta Dinamo je svaki puta odnio pobjedu.'

Finale regionalnog futsal kupa održat će se u petak, 18. studenoga u SD Mladost u Karlovcu s početkom u 20:45 sati te je odlučeno da utakmica bude humanitarnog karaktera. Očekuje se kako će utakmica protiv Rugvice, koja je na domaćem terenu uvjerljivo svladala Rab, biti pravi izazov, poput onih prvoligaških. Od svake kupljene ulaznice pet kuna će biti donirano OŠ Vladimir Nazor iz Škabrnje za nabavu informatičke opreme.

„Bit će ovo četvrti međusobni susret ove dvije momčadi, a u prethodna tri susreta Dinamo je svaki puta odnio pobjedu. Bit će ovo i prilika da Dinamo obrani naslov pobjednika ovog natjecanja. Karlovac je grad s dugom tradicijom podrške Dinamu i plavoj boji, stoga uopće ne sumnjamo kako će podrška Dinamu biti na razini utakmica u Zagrebu.“ – naglasio je trener MNK Futsal Dinama, Mićo Martić.

U prodaji su pojedinačne karte za utakmicu po cijeni od 25 kuna koje se mogu kupiti u KND BBB (Ilica 37), ali i u Karlovcu gdje će mjesto prodaje biti objavljeno naknadno. Prije samog susreta nastupat će mlađe kategorije NK Karlovca, a nakon utakmice je veliki tulum svih Dinamovaca, plava noć u karlovačkom klubu Mala scena.

>> Kadeti Futsal Dinama osvojili jak turnir u Švicarskoj

Komentara 2

Avatar Bekrija
Bekrija
15:53 16.12.2015.

Svaka čast! Ponos svih Hrvata i Purgera. Za Dinamo bez srbijansko/kamenjarske mafije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije