Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od Barcelone

Finale Kraljeva kupa igra se na Santiago Bernabeuu

'Real Madrid's Cristiano Ronaldo (L) congratulates Luka Modric for his goal against Real Zaragoza during their Spanish first division soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid November 3, 2
Reuters/Pixsell
08.03.2013.
u 15:32

Inače, utakmica se igra u petak, a ne u subotu, kako se ne bi preklapala s Eurosongom

Finale Kraljeva kupa igrat će se u petak 17. svibnja u Madridu. Čelnici španjolskog saveza odredili su da će se utakmica igrati na stadionu Reala Santiago Bernabeuu, a ne na Vicente Calderoneu, jer prima više gledatelja.

Iako ova odluka ide na ruku Realu, u Kraljevskom klubu možda će biti razočarani ovom odlukom jer su nekoliko puta istaknuli kako bi voljeli da se utakmica igra u Barceloni. Željeli su dobiti mogućnost da eventualno osvajanje trofeja proslave na stadionu najljućeg rivala.

Inače, utakmica se igra u petak, a ne u subotu, kako se ne bi preklapala s Eurosongom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije