Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIJET UPOZNAO HRVATSKU
Povratak na članak

Prije 30 godina Hrvatska je odigrala svoju najvažniju utakmicu ikad. Samo Dražen je vjerovao da ćemo dobiti

Pomoćnik izbornika Skansija Aco Petrović prisjeća se nezaboravnog finala Olimpijskih igara protiv Dream Teama, košarkaških Beatlesa

Komentari 3

CE
CenzuriranUskoro
09:38 08.08.2022.

Žalosno koliko su "region" Rađa i njegovi prethodnici uništili hrvatsku košarku da se uopće sve ovo zaboravilo. Da mi moramo tražiti play-a po inozemstvu, a na ulicama se više ne hakla kao kada smo čekali na svoj red i po tri trojke ispred nas.

VL
MI
Mickey82
09:39 08.08.2022.

Pitanje svih pitanje je Sto bi reprezentacija Jugoslavije sa Hrvatima ostvarila protiv Dream Teama. Sve drugo spada u domen politike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.