Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠIO SE ZRAKOPLOV

Finale južnoameričkog kupa otkazano nakon tragedije u Kolumbiji

Chapecoense
Foto: Reuters
29.11.2016.
u 09:46

"Sve aktivnosti Konfederacije su suspendirane do daljnjeg", objavio je Conmebol.

Finale južnoameričkog kupa otkazano je nakon što se zrakoplov koji je prevozio brazilsku momčad Chapecoense (na fotografiji) srušio u Kolumbiji, objavio je u utorak regionalni nogometni savez Conmebol.

Zrakoplov kompanije LAMIA u kojem je bila 81 osoba, a među njima i članovi brazilske nogometne momčadi Chapecoense Real koji su trebali igrati protiv kolumbijskog Atletico Nacionala u srijedu u prvoj utakmici finala Kupa, srušio se blizu grada Medelina nakon što je posada prijavila "elektični kvar," doznaje se od službenih izvora.

Zrakoplov kompanije LAMIA je poletio iz Brazil, imao je zaustavljanje u Santa Cruzu u Boliviji prije nego je nastavio za Kolombiju.

Conmebol je, nakon vijesti o padu zrakoplova, otkazao finale južnoameričkog kupa

"Sve aktivnosti Konfederacije su suspendirane do daljnjeg", objavio je Conmebol.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije