Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA ZVIJEZDA
Povratak na članak

Filip Zubčić: Nisam cijeli život radio da budem tek sedmi

- Uspio sam otići na par utakmica Futsal Dinama, bio sam u Sutinskim vrelima i u Domu sportova i to mi je bilo baš odlično!

Komentari 4

ST
strmopec
23:01 07.01.2015.

Uspio sam otići na par utakmica Futsal Dinama, bio sam u Sutinskim vrelima i u Domu sportova i to mi je bilo baš odlično! Svaka čast Fićo, pravi Dinamovac

VL
Avatar marinerohr
marinerohr
11:50 09.01.2015.

Bravo Zuba! Samo hrabro i uporno i rezultati ce stici. Skijanje, kao i tenis, jedni su od najtezih sportova gdje stotinke dijele izmedju slave i potpunog neuspjeha! Samo da je sto manje ozljeda i rezultati su neupitni!

VL
Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
21:38 08.01.2015.

Hihihihihih..kad se javi janez i počen pričati o nekoj Maze ...pa gdje je bila Maze dok je skijala Janica!hihihihihihih..naravno kao diletant bila je u mišjoj rupi!A to je dobro rekao predhodnik Janica i Ivica su osvojili više bodova{Olimpijske i Svjetske medalje bilo bi neukusno i za Slovence ponižavajuće uopće i spominjati}nego SVI slovenski skijaši od postojanja natjecanja!Čak i bud...ala bi iz te činjenice nešto mogla zaključiti!Hihihihihihihihihih

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.