Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filip Hrgović:

Uz taj napitak bolji mi je i sportski, ali i ljubavni život

Filip Hrgović
Foto: Pixsell
15.04.2016.
u 10:00

'Dečki s kojima sam sparirao u Zagrebu više nemaju toliko vremena koliko bi meni trebalo. Ili su se prestali baviti mojim sportom ili imaju drugih obveza, a u Splitu imam uvjete, trenere i suvježbače kakve samo poželjeti mogu.'

Dvojica hrvatskih olimpijaca iz različitih sportova, boksač Filip Hrgović i tekvondaš Filip Grgić, su odmjerili snage. Ne, nisu se momci potukli kako bi se vidjelo koji je borilački sport moćniji, nego su se natjecali u disciplinama snage i izdržljivosti.

Slaganje kreveta nije mu išlo

Za potrebe promoviranja novog Jamničina energetskog napitka, Hrga i Grga nadmetali su se u “plankovima” (izdržaju na podlakticama), klasičnim sklekovima i izdržaju u polučučnju, s naslonom na zid.

– Priznajem, Fićo me pobijedio, no uzmite u obzir da je njemu bilo lakše dizati 70 kilograma, nego meni 105. No, ja njemu čestitam, a meni je to poruka da se moram vratiti u dvoranu i nastaviti raditi pa ga možda za pet godina i pobijedim – našalio se Filip Hrgović pokazavši se kao marketinški vrlo privlačan aktivist.

Naime, premda od svega on osobno nije imao koristi, osim što će preko HOO-a moći dobiti tog istog izotoničnog napitka koliko mu je potrebno, Hrga se šalio gotovo cijelo vrijeme pokazavši se jako dobrim marketinškim manekenom.

– Otkako pijem ovaj napitak bolji sam i na sportskom i na ljubavnom planu – kazao je u šali nutricionistkinji Mašenki Katić, a onda je pred novinarima dodao:

– Besplatni napitak jako će dobro djelovati na osvježenje mog džepa.

Inače, Hrgović i Grgić bili su cimeri u vojsci.

– Hrga je bio vojnik impresivne stature, ali mu pospremanje kreveta baš i nije išlo najbolje pa se znalo dogoditi da svi moramo ponovno slagati.

Tako je Grgić zborio o Hrgoviću. A što pak veli Hrgović:

– Grga je bio stalno nasmijan, pravi pozitivac. I nevjerojatno je brz.

Obojica su još vojnici

Obojica su još uvijek na plaći Ministarstva obrane Republike Hrvatske. I obojica imaju solidne izglede da se domognu svoje prve olimpijske medalje, ali uz kvalitetne pripreme zbog čega se Grgić i preselio u Split.

– Dečki s kojima sam sparirao u Zagrebu više nemaju toliko vremena koliko bi meni trebalo. Ili su se prestali baviti mojim sportom ili imaju drugih obveza, a u Splitu imam uvjete, trenere i suvježbače kakve samo poželjeti mogu – objašnjava Grgić pred kojim je i svibanjski nastup na EP-u.

Hrgović će pak imati još samo jedan probni turnir, u srpnju, dok bi u šestom mjesecu mogao sparirati s jednim vrlo poznatim profesionalcem, no takav je aranžman još daleko od dogovora.

– Zbog silne želje da osvojim olimpijsku medalju, ove sam sezone odustao od Svjetske lige koja mi nedostaje jedino u financijskom smislu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije