Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
deklasirao irca
Povratak na članak

Filip Hrgović u četvrtfinalu Europskog prvenstva

U četvrtfinalu će 23-godišnji Filip boksati protiv Miheila Bahtidzea, gruzijskog superteškaša kojeg je prije četiri godine na Svjetskom prvenstvu u Bakuu pobijedio prekidom

Komentari 1

AN
Andreeejjj
14:35 11.08.2015.

Tako malo pišete o dijamantima HRV boksa SRAMOTA!!! FILIP HRGOVIĆ (+91 kg) je svjetski juniorski prvak, sada medju par najboljih svjetskih teškaša i najbolji boksać (svjetske) WSB lige i glavni kandidat za olimpijsko zlato. HRVOJE SEP (81 kg) je bioo 3 u Europi i medju najboljim polu-teškašima WSB lige. BK LEONARDO (Leonardo Pijetraj največi boksački entuzijast i stručnjak) u ZG Dubravi je "inkubator šampiona" i daleko najbolji i najuspješniji boksački klub u regionu, dakle pišite malo više o njima. SRETNOOOOO svima na EP i SP te 2016 na OI u Riu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.