Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks
Povratak na članak

Filip Hrgović ponovno u ring ulazi u Chicagu

Priredba je to koju će promovirati promotor Anthonyja Joshue Eddie Hearn koji će tako pomoći našem teškašu da izađe na američko boksačko tržište

Komentari 6

RI
ribar110
19:12 27.03.2019.

Bojim se da ovo još nije za njega,može samo puno izgubiti a malo dobiti.Ovaj je čovjek svjetska klasa.

VL
BO
boxer
19:39 27.03.2019.

Usyk se bori sa Takamom. Hrga ce imat nesto lakseg protivnika.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:35 27.03.2019.

Možda je malo prerano došao ovaj doista zahtjevan meč?

VL
JU
juma
19:29 27.03.2019.

Usyk, boksac godine po Ring magazinu, je definitivno u ovom momentu prejak protivnik, odlican i jako brz boksac, mada je Hrga fizicki dominantniji. Nakon vreca za napucavanje koje je imao u dosadasnjim borbama ovo mu je prilika za lansiranje u svjetsku elitu medju 3-4 boksaca u samom vrhu.

VL
SA
SI aka SI
09:44 28.03.2019.

Usyk se bori s Takamom, što će reći da će se Hrgović boriti s nekim lakšim protivnikom od Takama, a nešto težim od prethodnih protivnika. Tome u prilog govori i pet mjeseci pauze od borbi i ozbiljniji kamp. Karijera mu ide dinamikom kojom i treba ići. Nitko od elitnih boksača nije u prvih 10-15 mečeva imao protivnike iz samog vrha, a oni iz "B" lige su ih izbjegavali, jer nisu htjeli pobrati batine od mladih i nadolazećih zvijezda. Recimo Takam (B liga) će se rađe boriti s Usykom, nego s Hrgovićem, jer tu nema što izgubiti, a zarada je puno veća. Ali, mislim da će Hrgović do kraja godine odraditi i jedan ozbiljniji meč, te onda iduće godine krenuti prema vrhu kategorije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.