Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatni boksač

Filip Hrgović ponovio uspjeh Mate Parlova i osvojio europsko zlato!

Filip Hrgović
Foto: Luka Klun/Pixsell
1/2
15.08.2015.
u 20:20

Hrgović je sve tri runde dobio jednoglasnom odlukom sudaca (10:9).

Nakon 42 godine hrvatski boks ima prvaka Europe u amaterskom boksu. Dominiravši svojom superiornom tehnikom protiv Nijemca Floriana Schulza, hrvatski superteškaš Filip Hrgović postao je europski prvak (jednoglasnom odlukom sudaca, tri puta 30:27).

To je naše prvo zlato od osamostaljenja, a jedini koji je to uspio prije njega bio je legendarni Mate Parlov koji je naslov osvajao dva puta 1971. u Madridu i 1973. godine u Beogradu.

Hrgović je zasluženo slavio u finalu jer je bio dominantniji borac, a njegov protivnik, koji je veliko iznenađenje ovog turnira, nije mu zadao niti jedan ozbiljniji udarac.

Podsjetimo da je još jučer i Hrvoje Sep postigao veliki uspjeh i osvojio brončanu medalju u poluteškoj kategoriji.

>>Dinamo se prvi javio: Čestitke Hrgoviću na veličanstvenom uspjehu!

>>Pijetraj: Da su me pustili na miru, već bismo imali medalje i sa OI

Komentara 46

Avatar HerojUlice
HerojUlice
20:29 15.08.2015.

BRAVO MAJSTORE SVAKA ČAST :). Dok su se ljudi išćuđavali da nije bilo u prijenosu dodjele medalja sa vaterpolo prvenstva, ja sam u još većem čudu što Filip nije bio u prijenosu nacionalne televizije, a stvarno je dečko to zaslužio

HR
Hrvatska3014
20:49 15.08.2015.

Moju se složiti da HDZ nije odličan ili vrlo dobar, ali neka mi neko objasni SDP ovu politiku? Jel moraju sve Hrvatsko gurati pod tepih? Filipu sve čestitke!!

TO
Tomislav12345
20:33 15.08.2015.

bravo Hrgoviću !!! bravo i za HRT I Brunu Kovačevića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije