Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prenosio nogomet

Filip Brkić se slomio u plač u prijenosu kada je čuo vijest o smrti Zlatka Saračevića

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
22.02.2021.
u 13:17

Brkić je na Areni prenosimo utakmicu PSG-a i Monaca u kojoj je slavila momčad Nike Kovača kada su mu javili tužnu vijest iz Koprivnice.

Komentator RTL-a Filip Brkić slomio se sinoć tijekom prijenosa kada je čuo vijest o smrti Zlatka Saračevića.

Brkić je na Areni prenosio utakmicu PSG-a i Monaca u kojoj je slavila momčad Nike Kovača kada su mu javili tužnu vijest iz Koprivnice.

– Otišao je jedan od naših najvećih rukometaša Zlatko Saračevića. Hrvatski sport ostao je uskraćen za istinskog sportaša, vrhunskog sportaša i nevjerojatnog čovjeka, širokog čovjeka, dobrog čovjeka. I, oprostite mi što moje misli nisu u ovom trenutku u Parizu, na Parku prinčeva. .. Stalo je kucati veliko srce velikog olimpijskog pobjednika i jednog od najvećih rukometaša koje je Hrvatska ikad imala – govorio je utučeni Brkić kroz jecaje tijekom utakmice.

Brkić i pokojni Saračević bili su u odličnim odnosima, a hrvatsku rukometnu reprezentaciju pratili i komentirali su diljem svijeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije