Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portugalac u Interu

Figo: Modrić je toliko talentiran da bi mogao igrati i u 'mom Realu'

\'Former Portuguese soccer player Luis Figo holds up a card showing FC Barcelona during the Champions League draw at the Grimaldi Forum in Monaco August 25, 2011. Holders Barcelona have been drawn wit
\'STRINGER/FRANCE\'
08.05.2013.
u 17:50

– Šuker je najbolji hrvatski igrač, ali Asanović je jedan od najtalentiranijih igrača protiv kojih sam igrao

Sportski direktor Intera Luis Figo ekskluzivno za 24 sata govorio je o hrvatskim nogometašima. Na pitanje tko je naš najbolji nogometaš, Figo je odgovorio:

– Sigurno Šuker, ali sjajan je bio i onaj drugi ljevak Adamić, Nanović... Kako se zove? E, da - Asanović. On je jedan od najtalentiranijih igrača protiv kojih sam igrao.

Osvrnuo se zatim i na Luku Modrića i njegov transfer u madridski Real.

– Luka je iznimno kvalitetan igrač. Vjerujem da je dovoljno kvalitetan da bi čak imao mjesta i u onom jakom Realu za koji sam ja igrao. Da, takav igrač mogao bi igrati i uz mene, Zidanea, Ronalda... Mislim da odšteta koja je za njega plaćena nije bila prevelika – zaključio je Figo u razgovoru za 24 sata.

Cijeli članak pročitajte OVDJE!

>>Pogledajte koga je Modrić odveo na večeru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije