Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fight Night Champion

Splićani nisu ostali razočarani, svjedočili su borilačkim spektaklima

Piccadilly Sinj Fight Night
Piccadilly Sinj Fight Night
23.08.2015.
u 13:39

Organizatori iz JJK Uragan ističu zadovoljstvo odrađenim poslom te najavljuju novi nastavak serije turnira u Makedoniji krajem desetog mjeseca ove godine.

Sjajna borilačka priredba održana je ove subote u sportskoj dvorani Visoka (popularno već prozvana bonbonjera) gdje je oko tisuću posjetitelja imalo priliku vidjeti niz dobrih i odličnih MMA borbi (ukupno 11) te jedan kickboxing meč po K1 pravilima.

Nakon uistinu jako dobre priredbe u Sinju krajem ožujka ove godine, grad Split odnosno sportska dvorana Visoka je bio domaćin slijedećeg eventa organizacije Fight Night Champion koji je pobudio veliki interes domaće publike zbog ljubimca i domaćeg "dečka" Matijasa Barića.

Organizatori iz JJK Uragan ističu zadovoljstvo odrađenim poslom te najavljuju novi nastavak serije turnira u Makedoniji krajem desetog mjeseca ove godine.

MMA nade iz JJK Uragan (Luka Ćurković i debitant Petar Crmarić) su odradili svoj zadatak na nivou i pobjedili prekidima svoje protivnike (Darko Runčev (MAK) i Branimir Đukić).

Posebnu pozornost izazval su ruski borac Sedushkov i Huseinov iz Azerbajdžana koji su u super teškoj kategoriji pružili niz atraktivnih poteza nakon čega je pobjeda otišla na stranu Rusa.

Sjajan dojam prekidom nakon tek nekoliko sekundi ostavio je gorostas iz Gladijatora Dubrovnik - Damir Knego pobjedivši izazivača Sašu Dajića iz BiH dok je jednako uvjerljiv bio Teo Radnić (Pitt Bull) protiv Makedonca Ristovskog te jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca Ivan Gluhak (Leon Gym) pobjedivši srčanog ali nedovoljno iskusnog Denisa Matijaševića iz Vukovara.

Borbom večeri je proglašena borba između Dževada Muftića (Pretorian Sarajevo) i Stjepana Brčića (JJK Mangetsu iz Zagreba) gdje se ni nakon dvije iznimno atraktivne runde nije znao pobjednik no zbog velike posjekotine na usnama Dževada Muftića, liječnici nisu bili suglasni za nastavak meča tako da je protivnikom proglašen Stjepan Brčić.

Zvijezda večeri je pak bio Matijas Barić koji se borio u zadnjem meču protiv Ede Čavrka iz Sparte Metković kojeg je uzdrmao i srušio u parter gdje je izrazito dominirao te ga prislio na predaju. Poseban gost večeri bio je svjetska zvijezda i jedan od najboljih K1 boraca svih vremena Ernesto Hoost koji je upravo Matijasu Bariću predao odličje za pobjedu što je izazvalo dodatnu euforiju na tribinama. Glavni suci Ivan Ješić (kickboxing) te Petar Marijanović odradili su svoj posao na nivou i dobili pohvale organizatora i boraca.

JJK Uragan u suradnji sa partnerom Mediteran produkcijom odradio je još jedan zahtjevan projekt koji definitivno ima lijepu budućnost u hrvatskim okvirima a posebno veseli da slijedeće izdanje će se upriličiti najvjerojatnije u Makedoniji a vrlo skoro i u Zagrebu uz roster još novih zvučnih MMA imena iz Hrvatske i šire.

>> Detaljnije rezultate pogledajte OVDJE

>> Ernesto Hoost dolazi na sjajnu borilačku priredbu u Split!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije