Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika čast
Povratak na članak

Fifa se naklonila Daliću: Hrvatski izbornik u finalu izbora za najboljeg na svijetu!

Svečanost će se održati 24. rujna u Londonu, a dodjeljuje se devet nagrada

Komentari 5

TR
tretez
15:12 03.09.2018.

Za nas je najbolji u svakom pogledu, ali drago nam je kada to prepoznaju i drugi. Bravo gospodine Dalić!

VL
DU
Deleted user
07:47 04.09.2018.

Dalic je kralj, car. Hrvatska je u svim utakmicama bila bolja igrom od svojih protivnika. I u utakmicama koje je dobila na penale. Dalic ce biti proglasen najboljim trenerom svijeta. Pa se vi negativci grizite . A Hrvatska je tekek pocela dominirat. Bog i Hrvati!

VL
IP
info_punkt
00:23 04.09.2018.

do nedavno bio sam oduševljen Dalićem, dok se nije otkrio i pokazao kao obično fake hovno. U svakom slučaju, dobar glumac.

VL
SO
sohnahoakasaa
15:25 03.09.2018.

Po trnju do zvijezda. Uvijek se pokaže da do svega što valja i što vrijedi treba proči 'trnovit' put. Uvijek je to teško i prođu oni koji imaju strpljenja i vjeru. Zato su najbolji jer shvaćaju da samo trudom, mukomm i velikim oodricanjem mogu savladavati prepreke. Ponekad i one za koje misle ne ne mogu i zato je nagrada velika. Veći trud i muka veća nagrada. Uvijek se Bog i zemaljsko pobrinu za takve. Posebne..

VL
Avatar Pinokio
Pinokio
04:09 04.09.2018.

Da nije hrvatska reprezentacija imala srece sa penalimai ispala bi rano i niko nebi razmatrao Dalica za najboljeg trenera svijeta. Zakljucak, najbolji trener svijeta mora imati vise srece nego pameti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.