Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon tri godine

Fifa raspustila radnu skupinu koja se borila s problemom rasizma

Nogomet protiv rasizma
Foto: Reuetrs/Pixsell
1/10
27.09.2016.
u 00:25

Radna skupina imala je specifičan mandat koji je u potpunosti ispunila. Njene preporuke pretvorene su u vrlo jak program - naglasila je Fatma Samoura

Fifa je raspustila posebnu radnu skupinu koja se borila s problemom rasizma u nogometu. Ubuduće će takve probleme rješavati Fifina administracija.

Radna skupina raspuštena je nakon tri godine nakon što je ispunila zadatak.

- Radna skupina imala je specifičan mandat koji je u potpunosti ispunila. Njene preporuke pretvorene su u vrlo jak program - naglasila je Fatma Samoura, koja je u svibnju postala glavna tajnica Fife.

>>Fifa odbila Srbe: Krkić ne smije igrati za vas!

Komentara 1

BK
B Kosa
20:04 27.09.2016.

neka su i raspustani kada neznaju staje rasizam. Jedan nas svecenik u inozemstvu prija domovinskog rata u propovjedi obratio se. "Draga hrvatska braco i sestre."Po izlasku ga je napala jedna jugoslovenka, velecasni vi nemozete da negovorite o politici, on joj je odgovorio ako je ovo politika , ja vise neznam ni staje politika. Ako su nase pjesme i pozdravi rasizam ni ja vise neznam staje rasizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije