Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVREMENA SUSPENZIJA

Blatteru i Platiniju nije prošla žalba, FIFA ih je odbila

Michel Platini, Sepp Blatter
Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
18.11.2015.
u 14:21

FIFA je na 90 dana suspendirala Blattera i Platinija i oni tijekom suspenzije ne mogu obavljati nikakve nogometne aktivnosti.

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) odbacila je žalbe Seppa Blattera i Michela Platinija na njihove privremene suspenzije zbog sumnji u financijske malverzacije.

FIFA je na 90 dana suspendirala Blattera i Platinija i oni tijekom suspenzije ne mogu obavljati nikakve nogometne aktivnosti. Švicarac se tako ne smije pojaviti u sjedištu FIFA-e, a Platini mora prekinuti svoju kandidaturu za predsjednika krovne nogometne organizacije.

Blatter i Platini još imaju pravo na žalbu Sportskom arbitražnom sudu u Lausanni.

Etičko povjerenstvo FIFA-e u listopadu je suspendiralo Blattera i Platinia nakon što je otkriveno da Blatter 2011. isplatio Platiniju 1,8 milijuna eura za posao savjetnika.

>> Licemjeri! Platini ipak može biti predsjednik

Komentara 3

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:09 18.11.2015.

Nema vijesti danas o porazu zlovenske reprezentance... vijest bi bila da su prošli !

ST
strsljen2013
20:04 18.11.2015.

Ma trpaj TO iza rešetaka.

Avatar mama mia
mama mia
23:23 18.11.2015.

Pogledajte ovu dvojicu "pošteni"Platini želio zamjeniti nepoštenog Blatera isto kad bi kod nas Šuker zamjenio Mamića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije