Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne ide na SP

Fifa odbacila žalbu, Josipu Šimuniću ostaje kazna od deset utakmica neigranja!

Joe Šimunić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
19.03.2014.
u 16:30

– Žao mi je što je Fifa odbila Šimunićev apel. Na žalost, ne mogu potanko komentirati odluku Komisije za žalbe jer još nije stigla u Savez

Iz Fife je stigla neugodna vijest za našeg sad već bivšeg reprezentativnog srednjeg braniča: Komisija za žalbe odbila je žalbu Joea Šimunića i njegova odvjetnika za smanjenje kazne od šokantnih deset utakmica neigranja zbog pokliča “za dom spremni” nakon utakmice protiv Islanda.

Šimunić, dakle, sigurno otpada s popisa kandidata za nastup na SP-u (iako ga je izbornik Niko Kovač već i prije prekrižio), a izvršni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Damir Vrbanović ovako je komentirao Fifinu odluku:

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Žao mi je što je Fifa odbila Šimunićev apel. Na žalost, ne mogu potanko komentirati odluku Komisije za žalbe jer još nije stigla u Savez. Žao mi je zbog Šimunićeve karijere jer je bila riječ o ishitrenom i nepromišljenom postupku koji nije zaslužio tako drastičnu kaznu.

Je li ovo konačna odluka ili postoji mogućnost za još neku žalbu?

– Na žalost, ovo je konačna odluka, Fifina Komisija za žalbe samo je potvrdila prije izrečenu kaznu – rekao je Vrbanović.

>>Šimunić: Savjetovali su me da šutim, ali ubrzo će javnost sve saznati

>>Šimunić: Cijela karijera obilježena skandalima

>>Šimunić: Još vjerujem da ću ići u Brazil

Komentara 194

Avatar lisbetsalander
lisbetsalander
16:44 19.03.2014.

Za dom.....

TA
tamanitelj
16:40 19.03.2014.

kako sada neki uživaju

DS
dino_saur
16:45 19.03.2014.

još postoji mogućnost žalbe Sportskom sudu u Loussani. nije ovo kraj, bez brige! ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije