Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogomet

Fifa: Englezi traže odgodu izbora

\'FIFA president Sepp Blatter (left) gives the fans the thumbs up as he prepares to hand over the World Cup trophy to Spain  Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
31.05.2011.
u 13:51

Predsjednik engleskog nogometnog saveza David Bernstein smatra da bi se današnji izbori za predsjednika Fife trebali otkazati.

– Izbori u situaciji u kojoj Blatter nema protukandidata dodatno će narušiti imidž Fife. Treba prvo provesti istragu i utvrditi krivce, a tek onda odrediti datum izbora – smatra Bernstein.

Inače, Berstein ne voli Blattera zbog nedobivanja domaćinstva SP-a 2018. godine. Blattera sigurno ne voli ni princ William. Navodno je predsjednik Fife trebao biti gost na kraljevskom vjenčanju, no sam William prekrižio je njegovo ime nakon što su Englezi “izigrani” na glasovanju o domaćinstvu SP-a.

Korupcijski skandali u Fifi mogli bi otjerati njihove glavne sponzore – Coca-Colu, Adidas i Emirates, pišu engleski mediji.

– Negativni napisi o Fifi sigurno nisu dobri ni za glavne partnere poput nas – rekao je glasnogovornik Adidasa te dodao:

– No, zasad se nećemo povući, ostajemo glavni partner SP-a 2014. godine u Brazilu.

Iz Coca-Cole su bili još izravniji:

– Jako smo razočarani zbog skandala u Fifi. Nadamo se da će što prije temeljito riješiti korupciju, za njihovo dobro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije